Triumph at KYZN, BSD: Saint John’s Sport Day Spectacular!

Sports days are not just dates circled on the school calendar; they are cherished memories that leave a lasting impact on students. And recently, Saint John's Icon campus had the pleasure of hosting an unforgettable Sport Day at KYZN BSD, nestled in the heart of BSD. Let me tell you, it was a MARVELOUS moment for our students!

From Kindergarten 2 to Pre-Kindergarten, our students came together for a day of fun and excitement. They played loads of games and everyone was super pumped up, cheering and laughing all the way. Our kindergarten 2 students had a blast with marble and flour races, while the kindergarten 1 champs zoomed through hiding candy and sorting balls. And our Pre-K team had a blast with moving balls and scooping rubber, using sticks like pros!

On that special day, our children learned something truly valuable—being part of a team is incredible! They discovered the power of working together, encouraging one another, and celebrating each other's achievements. It was a lesson in unity and positivity that left us all feeling immensely proud. Whether they were racing or playing games, every student was cheering on their friends, and the spirit of sportsmanship was truly heartwarming.

And guess what? At the end of it all, each student received a shiny medal as a token of their participation and hard work. It was a symbol of the wonderful memories made and the incredible accomplishments achieved by our kindergarteners.

Saint John's Sport Day 2024 was about creating lasting memories, fostering friendships, and proving that when we come together, there is nothing we cannot achieve. So, here is to many more days filled with laughter, teamwork, and unforgettable moments. Because at Saint John's, every child is a champion in their own unique way!

Kemenangan di KYZN, BSD: Hari Olahraga Saint John's yang Spektakuler!

Hari Olahraga 2024 di TK Saint John's bukan sekadar kegiatan rutin di kalender sekolah. Kegiatan ini merupakan momen berharga yang meninggalkan kesan mendalam bagi para murid. Saint John's kampus Icon menyelenggarakan Hari Olahraga yang tak terlupakan di KYZN BSD.  Murid- murid dari Tingkat Kelompok Bermain sampai Taman Kanak- kanak berkumpul dengan penuh kesenangan dan semangat. Mereka memainkan dan berlomba dalam berbagai permainan, dan semua murid sangat antusias, bersorak sorai dan tertawa bersama.

Murid- murid TK B bersenang-senang dengan lomba lari mencari kelereng dalam tepung, sementara murid- murid TK A berlomba menyembunyikan bola yang berwarna seperti permen dan memilah bola dengan semangat.  Tim Kelompok Bermain pun tak kalah seru dengan lomba memindahkan bola dan menyendok karet menggunakan 1 batang sumpit!

Pada hari istimewa tersebut, murid- murid kami belajar tentang nilai yang sangat berharga, yaitu tentang betapa luar biasanya menjadi bagian dari sebuah tim! Mereka menemukan kekuatan dari bekerja sama, saling menyemangati, dan merayakan pencapaian bersama.  Ini adalah pelajaran tentang persatuan dan sikap positif yang membuat kami semua merasa sangat bangga. Entah sedang berlomba atau bermain game, setiap murid saling menyemangati teman mereka, dan semangat sportivitas benar-benar terasa menghangatkan hati.

Dan tahukah Anda? Di akhir acara, setiap murid menerima medali sebagai penghargaan atas partisipasi dan kerja keras mereka. Medali tersebut menjadi simbol kenangan indah yang tercipta dan pencapaian luar biasa yang diraih oleh murid- murid Saint John’s kampus Icon.

Hari Olahraga Saint John's 2024 bertujuan untuk menciptakan kenangan abadi, memupuk persahabatan, dan membuktikan bahwa bersama kita bisa meraih apapun. Mari kita ciptakan lebih banyak hari yang penuh tawa, kerja sama tim, dan momen tak terlupakan. Karena di Saint John's, setiap anak adalah juara dengan cara mereka sendiri!